P.E.

Paulina Ende

Diageo
Voditeljica za središnju Europu

Porijeklom je iz Rijeke gdje je završila studij i stekla magisterij iz ekonomije, što je označilo početak njezina profesionalnog putovanja. Posljednjih 8 godina Zagreb joj je bio dragocjeni dom.

Njezina dosadašnja profesionalna karijera bila je izuzetno uzbudljiva i šarena. Nakon što je bila dio komercijalnih, marketinških i brand menadžerskih timova u nekoliko globalnih lidera u području potrošačkih dobara prije pridruživanja Diageu, donosi bogato raznoliko iskustvo na stol. Počela je svoje putovanje u Heinekenu, zatim se upustila u Pernod Ricard, te kasnije u British American Tobacco, prije nego što je pronašla svoj ritam u Diageu. Iako je njezino iskustvo prvotno bilo u prodaji, provela je godine radeći kao brand menadžerica u različitim kompanijama potrošačkih dobara, ali njezina strast za komercijalnim pothvatima na kraju je prevladala, vodeći je na put posvećen poticanju poslovnog rasta.

Strastvena zaljubljenica u komercijalne aktivnosti, uvijek je u potrazi za sljedećim izazovom. Njezin moto je rast, i trudi se u dinamičnim i izazovnim okruženjima gdje može kontinuirano učiti i razvijati se kako osobno tako i profesionalno. Njezino karijerno putovanje stoji kao čisti odraz te tvrdnje, karakterizirano neumornim stremljenjem ka izvrsnosti i nepokolebljivom predanošću prema pomacima granica.