Women’s Weekend

Women’s Weekend je konferencija koja na jednom mjestu okuplja važna imena regionalne i svjetske scene s ciljem povezivanja i osnaživanja žena te kao podsjetnik da u svom užurbanom rasporedu nađemo vrijeme za sebe.

Zašto su žene nedovoljno zastupljene u tijelima odlučivanja u politici i biznisu? Koji su izazovi s kojima će se liderice suočiti u 2023. i kako ih prevladati? Zašto su žene i dalje nedovoljno zastupljene u medijima? Podmećemo li jedna drugoj nogu? Zašto je fenomen ‘imposter sindroma’ najzastupljeniji među uspješnim ženama?  Zašto žene i dalje doživljavaju diskriminaciju na radnom mjestu, obitelji i društvenoj okolini? Mogu li žene imati sve – obitelj, karijeru i vrijeme za sebe i svoje užitke?
 

Odgovore na ova i druga aktualna pitanja dat ćemo na Women’s Weekend konferenciji koja se održava od 9. do 11. ožujka 2023. u Rijeci na dvije lokacije – hali Exportdrva i Hilton Costabella Rijeka Spa & Beach Resortu.

Cilj Women’s Weekend konferencije je povezati žene iz različitih industrija i društvenih sfera, osnažiti položaj žena i podsjetiti žene da u svom užurbanom rasporedu nađu vrijeme za sebe i opuste se.

Kroz brojna predavanja, panele, radionice i one-on-one razgovore posjetiteljice i posjetitelji će čuti inspirativne priče iz područja politike, businessa, lifestylea, IT-a, ljepote i zdravlja… Svoja iskustva o ulozi žena u tim područjima će podijeliti vodeće ‘opinion makerice’ i pokušati napokon razbiti mit da je žena ženi vuk.

Kao šećer na kraju, prisutni će moći uživati u bogatom zabavnom programu i opustiti se uz brojne wellness aktivnosti. 

I sve to u tjednu kada obilježavamo Dan žena, u Rijeci, jednom od rijetkih gradova čije je ime ženskog roda!

Zabilježite u kalendar 9.-11. ožujak 2023. i vidimo se u Rijeci na prvoj regionalnoj konferenciji koja spaja biznis i užitak – Women’s Weekendu!