Q&A

Kako bismo olakšali i pomogli oko svih pitanja vezanih uz prvo izdanje Women’s Weekend događanja, pružili smo vam odgovore na najčešća pitanja koja nam postavljate

Sukladno važećim mjerama stožera, covid potvrda nije potrebna za ulazak.

Svi posjetitelji mogu ulaznice kupiti putem linka za prodaju ulaznica na našoj web stranici.

Ulaznica uključuje ulazak na sva predavanja, prezentacije, panele, radionice i koncerte tijekom cjelokupnog trajanja festivala.

Ulaznica NE uključuje konzumaciju hrane i pića, putne aranžmane i hotelske rezervacije.

Ulaznice za wellness u hotelu NISU uključene u ulaznicu već se mogu uz snižene cijene rezervirati u smještaju Hilton Costabella Rijeka Spa & Beach Resort.

Posebna vrsta prijave za novinare, fotografe i blogere koji dolaze s ciljem praćenja Festivala te izrade i slanja priopćenja, ili objavljivanja na svojim kanalima. Zahtjev za akreditacijom potrebno je podnijeti na našoj stranici https://womensweekend.eu/press/. Ispunjeni obrazac ne garantira PRESS akreditaciju, a naš tim će vam u roku od 7 dana od prijave, javiti je li vaša PRESS akreditacija odobrena ili ne.

Predlažemo Hilton Costabella Rijeka Spa & Beach Resort u kojem dobivate brojne pogodnosti koje smo osigurali za vas kao i naš kod s popustom za rezervaciju smještaja u terminu Women’s Weekend događanja.

Za sve rezervacije potrebno je posjetiti link za smještaj na našoj web stranici ili posjetiti rezervacijski ured Hilton Costabella Rijeka Spa & Beach Resort.

Povrat ulaznice moguć je do 5. veljače 2023. godine, a za više informacija javite se na naš službeni mail josipa@primetimekomunikacije.hr

Ako se želite prijaviti kao izlagač, javite nam se na naš službeni mail josipa@primetimekomunikacije.hr

U svakom slučaju računamo da će se Women’s Weekend 2023 održati. No, ako dođe do promjena, vraćamo cjelokupni iznos uplate.

PDV je obračunat temeljem čl. 21 Zakona o PDV-u te budući da se usluga izvršava na tlu Republike Hrvatske, po Zakonu smo dužni obračunati i iskazati PDV, odnosno VAT kako hrvatskim državljanima i tvrtkama, tako i inozemnim.