Ognjen_Bagatin (1)

Ognjen Bagatin

Menadžer, poduzetnik i poduzetnički influencer

Ognjen Bagatin serijski je poduzetnik, menadžer i poduzetnički influencer. Suvlasnik je i direktor Poliklinike Sinteza, kao i tvrtke Futura Partners, koja ulaže u mala i srednja poduzeća s velikim izvoznim potencijalom. Suvlasnik je Poliklinike Bagatin i Medijske platforme Poduzetnik. 

Nakon završenog MBA studija na Cotrugliju, ulazi u predsjedništvo Udruge MBA Croatia, koja okuplja MBA alumnije s više od 15 različitih MBA studija. 

Budući da je dugi niz godina Ognjen Bagatin vodio sportske momčadi i klubove kao trener, u korporativnu kulturu svake svoje kompanije nastoji kao lider unijeti timski duh, zajedništvo i ispravne vrijednosti. Povrh toga, Ognjen je i konzultant za 20-ak klinika u Europi (Češka, Poljska, Estonija, Bugarska, Rumunjska…), kao i u Hrvatskoj, u području medicinskog menadžmenta i zdravstvenog turizma. Aktivan je u nekoliko Izvršnih odbora i Vijeća vezanih za razvoj zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, u kojem vidi ogroman potencijal (Vijeće za medicinski turizam pri HGK, Izvršni odbor za zdravstvo u HUP-u itd.). U savjetodavnom je odboru najveće rumunjske klinike za estetsku kirurgiju i estetsku medicinu – Cronos Med.

Svojim širokim znanjem i iskustvom na brojnim poduzetničkim projektima, intenzivno radi na poticanju poduzetništva kroz različite projekte putem Medijske platforme Poduzetnik, kao što su izdavanje časopisa, pokretanje portala Poduzetnik.biz, organiziranje konferencija „Poduzetnički mindset“ itd. Cilj je medijske platforme Poduzetnik učiniti poduzetnike liderima društva, što je ujedno i životna misija Ognjena Bagatina.