Nadja-Schaps-Horvat

Nadja Schaps Horvat

Implant Centre Martinko
CEO
Nadja trenutno obnaša dužnost izvršne direktorice u Implant centru Martinko, jednoj od najvećih hrvatskih tvrtki za zdravstveni turizam, koja zapošljava više od 80 ljudi u Hrvatskoj i Italiji.

Svoju karijeru započela je u PE (private equity) fondu gdje je prošla kroz pozicije analitičara investicija do člana uprave odgovornog za regulatornu usklađenost, ljudske resurse i pravne zadatke. Nakon toga, osnovala je zajedno s partnerima investicijsku banku i konzultantski boutique.

 Njezino stručno područje obuhvaća financijsko modeliranje, procjenu investicija i analizu projekata – financijskih, operativnih, strateških, upravljačkih, kontrolinga i restrukturiranja. U posljednje dvije godine njezin je glavni fokus usmjeren na vođenje i upravljanje ljudima.

Nadja je također suosnivačica PWMN Zagreb (Profesionalna mreža žena i muškaraca Zagreb), organizacije usmjerene na inspiriranje i osnaživanje pojedinaca za stvaranje društva s jednakim profesionalnim mogućnostima. Unutar PWMN Zagreb, obnašala je dužnosti potpredsjednice za članstvo, korporativnog sponzorstva i mentorstva.

Rođena u Njemačkoj gdje je odrasla u dvojezičnom okruženju, Nadja tečno govori hrvatski, njemački, engleski, španjolski i ruski. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a dodatno se usavršavala na Ekonomskom fakultetu u Zurichu i na Sveučilištu Lomonosov u Moskvi. Strastvena je zaljubljenica u online tečajeve, završavajući nekoliko tečajeva na Sveučilištu Yale i UC Davis. Prošle godine uspješno je završila Master Leader Academy koju organizira LQ.