Martina Bajs C

Martina Bajs Čirjak

Coach, leadership trenerica i HR konzultantica
Martina Bajs Čirjak se više od 20 godina bavi razvojem ljudi i organizacija. Dugi niz godina radila je kao manager u odjelima upravljanja ljudskim potencijalima, a danas je poduzetnica koja pomaže pojedincima u osobnom razvoju i organizacijama u razvoju leadership-a, izgradnji korporativne kulture, strateškom upravljanju promjenama i organizacijskom razvoju.

Martina je diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a kasnije završava i MBA program pri International Graduate Business School/Algebra u Zagrebu. Nastavlja školovanje pri Kelley School of Business, Indiana University te stječe i titulu Magistra strateškog managementa. Akreditirani je coach/mentor, certificiran od Europskog vijeća mentorstva i coachinga. Educirana je u korištenju niz internacionalno priznatih razvojnih tehnika i alata. 

Profesionalni put započinje u području upravljanja kvalitetom i edukacijom, a nakon toga brusi profesionalne i liderske kompetencije u odjelima upravljanja ljudskim potencijalima u farmaceutskoj i telekom industriji. Zajedno sa svojim timom, postiže zapažene rezultate u HR praksama u području razvoja talenata, programa razvoja lidera, upravljanja učinkom, unapređenja organizacijske klime i brige o korporativnoj kulturi. Iznimno vrijedno iskustvo stječe kao HR lead u projektima spajanja i akvizicija, te integracija kompanija. Zadnja korporativna pozicija bila je ona Direktorice upravljanja ljudskim potencijalima za Hrvatsku i Makedoniju, u A1 Telekom Austria Grupe.

2019. godine započinje potpuno novu karijeru, onu coach-a, trenera i mentora. Mentorica je HR managerima, drži leadership treninge i predavanja, konzultira organizacije o uvođenju HR procesa te radi kao razvojni assessor i coach. Uživa u svom poslu jer ima priliku razvijati se, biti kreativna i podržati ljude i organizacije u njihovim razvojnim ciljevima.