Ivanka-Mabić-Gagić-web

Ivanka Mabić Gagić

Aleph
Izvršna direktorica

Ivanka Mabić Gagić izvršna je direktorica hrvatske podružnice tvrtke Aleph,  globalnog predstavnika najvećih medijskih platformi poput Mete, Snapchata, Spotifyja, Tik Toka, Twittera, Amazona, Pinteresta, Reddita i Digital Turbinea, koji vlastitom tehnologijom i stručnim znanjima gradi digitalni ekosustav u kojemu svi oglašivači imaju pristup mogućnostima digitalnih platformi.

Ivanka od 2019. dolazi u Aleph Hrvatska te implementira globalnu viziju Alepha na lokalnom tržištu. Zahvaljujući rastu i rezultatima, Ivanka je primila CROMA nagradu, hrvatskog udruženja managera i poduzetnika, za Managera godine 2022. za srednja poduzeća.

Nakon diplome na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu kontinuirano se usavršava u vještinama poslovnog upravljanja i leadershipa. Uz MBA na IECD Bled School of Management, završila je Školu za osobni i organizacijski razvoj, Facultas, dubinsku i sveobuhvaćajuću školu leadershipa, osobnog i organizacijskog razvoja te još niz međunarodnih edukacija kao što su Aleph Speaker Series Standford GSB Executive education, MIT, Presencing and Theory U, U.Lab,. Transforming Business, Society and Self. U Londonu završava Academy of Executive Coaching i Search Inside Yourself Leadership Institute te postaje executive coach i mindfulness and neuroscience based emotional inteligence leadership trener.

Kao predavač je posvećena djeljenju najboljih praksi u razvoju digitalnog marketinga te razvoja svjesnosti, osobnog i organizacijskog leadership developmenta u domaćim i inozemnim obrazovnim institucijama.