foto: Vedran Tolić // www.vedrantolic.com

Gea Kariž

Mastercard u Hrvatskoj
Direktorica

Gea Kariž, direktorica Mastercarda u Hrvatskoj, karijeru u Mastercardu započela je 2017. godine kao voditeljica marketinga. Osim što je uspješno njegovala odnose s ključnim klijentima, bankama i trgovcima, sudjelovala je u strateškom razvoju i brendiranju kompanije što je rezultiralo nizom poslovnih uspjeha kompanije, a Gea je s pozicije voditeljice promaknuta u direktoricu marketinga te je bila angažirana u globalnom timu za strateško planiranje prekograničnih putovanja. U ovom timu Kariž je doprinijela jačanju brenda u sektoru turizma. Prije nego što se pridružila Mastercardu, Kariž je stekla bogato iskustvo radeći u medijima, marketinškim agencijama i korporativnim okruženjima, s posebnim fokusom na financijsku industriju. 

Svoje obrazovanje je zaokružila magisterijem iz književnosti sa Sveučilišta u Trstu, a svoj profesionalni put obogatila je neprestanim učenjem i izlaskom iz zone komfora.

U privatno vrijeme, Gea uživa u društvu obitelji i prijatelja, naročito ako to uključuje  sportove kao što su snowboarding i windsurfing.