Sanjin Katinic

Sanjin Katinić

Deloitte
Partner u konzaltingu

Sanjin je partner za konzalting u Deloitte Srednja Europa, sa sjedištem u uredu Deloitte Hrvatska u Zagrebu.

Posjeduje bogato profesionalno iskustvo u SAP konzaltingu i telekomunikacijama sa stručnim znanjem iz područja primjene tehnologija, definiranja strategija, razvoja poslovanja, te selekcije, razvoja i upravljanja talentima. Sanjin je obnašao rukovodeće uloge u jednoj od vodećih regionalnih SAP konzalting tvrtki i najvećim telekomunikacijskim kompanijama u Hrvatskoj.

Deloitteovu se timu pridružio u listopadu 2023. radi jačanja i širenja Deloitteova poslovanja vezanog uz SAP rješenja u Srednjoj Europi, posebice u CE South regiji (Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Sjeverna Makedonija, Slovenija i Srbija). Njegova glavna zaduženja unutar Deloittea su unapređenje tržišne pozicije tvrtke, ubrzanje razvoja novih poslovnih segmenata poput public cloud rješenja, te rast i razvoj talenata tvrtke.

Sanjin je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, MBA je završio na IEDC-Bled School of Management u Sloveniji, a stručno se usavršavao na Harvard Business School.