murielle couleur

Murielle Nouchy

mN'Organization
Osnivačica i direktorica

Murielle je dijete turizma i mnogo je putovala za različite tvrtke kao što su Club Med i SkiSet gdje je radila kao direktorica prodaje i marketinga. Nakon 20 godina provedenih u turističkoj industriji, nastavila je studij na École Centrale Paris. Njezini su ciljevi bili raznoliki, ali u osnovi je željela poboljšati svoju stručnost inovativnim idejama i upoznati se s najnovijim marketinškim i mrežnim marketinškim konceptima. Godine 2004. stvorila je vlastitu tvrtku, mN’O, tako što su joj prijašnji kontakti postali prvi klijenti. Slijedili su ih mnogi drugi … jer sve vještine njezinog tima su raznolike, eklektične i uvijek temeljene na ovoj istini … 

Cilj joj je prvenstveno osigurati zadovoljstvo svojih klijenata i razvoj svog tima, ojačati naša partnerstva i stvoriti pozitivnu dinamiku na tržištu za dobrobit klijenata. Dan za danom, njezin tim i ona postaju sve predaniji, stručniji, poznatiji i cjenjeniji. Njihova je stručnost prepoznata kada je riječ o ubrzanju ugleda onih koji nas angažiraju, u industriji, medijskoj sferi i kod šire javnosti. To je ono što ona zaista najviše cijeni.

Kao poslovni menadžer, podržava participativno upravljanje i uključila je svoje timove u proces označavanja DOP-a.

Aktivno sudjeluje u nekoliko udruženja i profesionalnih grupa, uključujući “Les Femmes du Tourisme” čiji je cilj promicanje žena lidera u turističkoj industriji.