Herbalife-Nutrition Deica Slunjski

Andrijana Slunjski

Herbalife
President's Team

Rođena u Splitu 1976. Trenutno živi u Zagrebu. Srednju školu završila je u američkom gradu Paradise u sklopu razmjene studenata.

Imala je veliku želju biti sportski novinar, no kako nije uspjela upisati politologiju, upisuje Pravni fakultet u Zagrebu. Međutim, ubrzo shvaća da ne želi biti odvjetnica. Tražila se dok nije slučajno upoznala Herbalife gdje ju je privukla energija, pozitivno okruženje i mogućnost da pomaže drugim ženama da ostvare svoju samostalnost i steknu još veće samopouzdanje i vjeru da zaista mogu postići sve sto žele ali samo ako one u to vjeruju.

Danas je Andrijana istaknuta figura u Herbalife zajednici Južne i Srednje Europe, te se može pohvaliti impresivnom organizacijom koja se širi na preko 40 tržišta Europe i Amerike. Svake godine organizira bezbrojna lifestyle okupljanja i edukacije uglavnom usmjerene na žene, predvodeći ključne inicijative i pothvate povezane s Herbalifeom u regiji. Osim svog lokalnog utjecaja, Andrijana također često krasi pozornicu kao govornik na brojnim globalnim Herbalife događajima, osvajajući publiku svojim neprocjenjivim bogatstvom znanja i iskustva.