Rodna ravnopravnost, rodni identitet, raznolikost, inkluzivnost – teme su o kojima moramo govoriti u svom radnom okruženju.
“Mum, I’m a rich man!” odgovorila je tako Cher svojoj majci 90-ih godina kada joj je majka rekla da bi se trebala bogato udati.
Zašto nema više žena na vodećim pozicijama? Zašto su žene manje plaćene od svojih muških kolega na istim pozicijama? Zašto žene sporije napreduju od muškaraca?
Njihov posao nije samo obveza već i strast. One su javne osobe, novinarke i aktivistice koje se predano bore za one kojima je potrebna pomoć.
Kako je pokret Me Too utjecao na perspektive novih generacija? Podržava li generacija Z ovaj bitan pokret?
Panel Majčinstvo 2.0 powered by Elle istražuje moćnu poveznicu između majčinstva i modernog života, sa svim nuspojavama koje potonji donosi.
Koji su ključni procesi i strategije potrebni kako bismo istinski promijenili životne navike, postigli osobni razvoj i unaprijedili kvalitetu života?
Vremena i trendovi se mijenjaju. Tehnologija napreduje. Životne vrijednosti se svakodnevno preispituju. Ravnopravnost je i dalje top tema u društvu, a mi smo sve svjesniji kako nam nedostaju pravi uzori.
Uzbuđenje, orgazam, vibrator, klitoris, kondom, vlaženje, trudnoća, vulva, kink, normalno, trudnoća, penetracija, bliskost, oralni seks.
Ona se zove Lana Djurkin-König i više od 20 godina odgovorna je za nacionalnu, međunarodnu i korporativnu sigurnost nekih od najvećih globalnih kompanija – Swiss-Re Grupe, EY, DHL Grupe.
Networking je postao neizostavan element u razvoju karijere, no podaci pokazuju da žene često imaju manje razvijene profesionalne mreže od muškaraca.