Kategorija Programa Radionica

A kad odmaramo? Vitalnost kao životni cilj

Kako ste? Ako odgovor na ovo pitanje sadrži riječi – umor, anksioznost, burnout, znate da niste na dobrom putu. Svakodnevna jurnjava za rokovima, obavezama i pokušaji da u bocu od litre ulijemo barem dvije dovode nas do točke potpunog disbalansa i udaljavanja od nas samih. Pokušali biste drugačije, ali ne znate kako? Postoji li uopće ispravan način koji ne traži dodatno pretrpavanje ionako kaotičnog rasporeda? Ana-Marija će vas upoznati baš s takvim načinom koji jača vitalnost, snaži potencijale i neutralizira vanjske štetne utjecaje.

Digitalizacijom do uspjeha

Digitalni lideri ne moraju imati tehnologiju u „malom prstu“, ali trebaju razumjeti trendove, imati jasnu viziju željenih ishoda digitalne transformacije u svojoj kompaniji, kao i razumjeti ključne izazove provedbe digitalizacije poslovanja. U ovoj ćete radionici imati priliku naučiti kako osmisliti digitalnu strategiju prilagođenu upravo vašem poduzeću, definirati akcijski plan i projekte za realizaciju iste, te kako definirati mjerljive pokazatelje učinka koje će digitalizacija ostaviti na vaše poslovanje.

Kako se snaći u 3.0 svijetu?

Web3, kripto, NFT, metaverse - najbrže su rastuće industrije u povijesti. Web3 svijet je izgrađen na principu stvaranja jednakih mogućnosti za sve pa ipak u Web3 industriji tek je 13% žena. U svojoj misiji da to promijene udružilo se pet nevjerojatnih žena kako bi ostalima približile svijet blockchaina i kriptovaluta. Dobrodošli u malu školu Web3 pod vodstvom Alice in Blockchains žena!

Kako pokrenuti vlastiti posao?

Razmišljate o pokretanju vlastitog projekta ili posla, oslanjajući se na vlastite sposobnosti i vještine, a ne znate koji oblik poslovanja najbolje odgovara vašem projektu ili poslu u pravno-financijskom/poreznom smislu? Je li to obrt? Ako da, može li to za početak biti paušalni obrt? Ili bi za mene ipak bilo bolje odmah osnovati j.d.o.o. ili d.o.o.? Kako da optimiziram svoje porezno opterećenje na početku poslovanja i zaštitim sebe i svoje poslovanje od potencijalnih pravno-poreznih rizika? Na našoj radionici naći ćete odgovore na navedena pitanja i mnoga druga koja muče sve one koji planiraju pokrenuti vlastiti posao. Tijekom radionice prenijet ćemo naše znanje i iskustvo te dati savjete iz ciljanog područja poreza za sve one kojima je to potrebno.