Zeynep Ince

Zeynep Ince

Philip Morris International
Global Head Inclusion & Diversity

Zeynep Ince imenovana je globalnom voditeljicom PMI-ja za uključivanje i raznolikost u studenom 2021. Karijeru je započela u Philipu Morrisu 2008. kao tržišni savjetnik za premijeru Turske. Napredovala je u središnjem odjelu za pravne poslove i usklađenost kroz različite uloge sa sve većom odgovornošću. Prije pridruživanja I&D-u, vodila je tim za etiku i sukladnost u EU regiji.
Na svojoj trenutnoj poziciji, Zeynep je odgovorna za vođenje programa razvoja žena, suradnju s tržištima/regijama kako bi se PMI-jeva globalna strategija uključivanja i raznolikosti razvila u kaskadu te podržava globalne resursne skupine zaposlenika kao upravljanje i koordinator za lokalno širenje.
Društvena nepravda i neravnopravnost spolova bile su joj bliske teme, čak i dok je bila dijete. Njezina strast prema ovim temama ujedinila se 2020. kada se pridružila skupini resursa zaposlenika Women’s Inspiration Network kao jedna od osnivačica prije nego što je prešla u I&D. Njezine jasne vrijednosti tjeraju je da ih zastupa do kraja, uvijek s motom učiniti naš svijet malo boljim.
Zeynep je rođena i odrasla u Turskoj.
Karijeru je započela kao pridružena odvjetnica u tvrtki White & Case, a magistrirala je pravo na Sveučilištu u Ankariju i Sveučilištu u Nottinghamu.