Prvi regionalni Women’s Weekend – najbolji spoj inspiracije i odlične zabave 

Osim cijelog niza inspirativnih predavanja i panela, prva regionalna konferencija Women’s Weekend, koja će se održati od 9. do 11. ožujka 2023., pobrinula se i za organizaciju odlične zabave u prostoru hale Exportdrva u središtu Rijeke i hotela Hilton Rijeka Costabella. Uz set ležernih panela, poput „Balkanski muškarac 2.0 – kad stiže nova verzija?“, na kojem će sudjelovati Fabijan Medvešek, Robert Ferlin i Mario Battifiaca, za zabavni dio programa pobrinut će se mlade snage hrvatske glazbene scene – predvodnica novog vala mladih glazbenih vokala Nika Turković i jedan od najboljih domaćih muških vokala Damir Kedžo

Ovo jedinstveno događanje okupit će u Rijeci u tjednu Dana žena više od 80 predavačica i panelistica, predvodnica u područjima biznisa, lifestylea, ljepote, zdravlja i osobnog razvoja koje će primjerima pokazati kako najbolji pomiču granice i ponuditi brojne inspirativne priče iz života. Među njima je i Ana-Marija Jagodić Rukavina, inovatorica jedinstvene Body tehnike, koja će nam govoriti, ali i pokazati, koje su tajne vitalnosti i kako u vremenima u kojemu lovimo rokove i balansiramo među obavezama pronaći bolji način za život u ravnoteži. Zamke nametnutih standarda ljepote bit će tema panela „O čemu žene lažu?“, dok će se na temu „Nema pauze u menopauzi“ govoriti o temi koja će do kraja 2025. godine biti važna za čak 1.2 milijardu žena. Women’s Weekend progovorit će i o tome „Što je luksuz novog doba?“, okupit će vodeće žene hrvatskih medija na panelu „Kreatorice javnog mnijenja“, kao i snažne, prepoznatljive i britke „Vladarice TV ekrana“.

Povezivanje žena iz različitih industrija i društvenih sfera i razmjena znanja i iskustva svakako će biti ključne točke ove regionalne konferencije na kojoj su pokrovitelji Turistička zajednica grada Rijeke i Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i Turistička zajednica Kvarnera. Partner konferencije je i Erste banka, dok je generalni tehnološki partner Women’s Weekenda A1 Hrvatska, kompanija koja potiče žene na vodećim pozicijama i u kojoj čak 44 % zaposlenika čine žene, koliko ih je i na menadžerskim pozicijama. 

U tjednu obilježavanja Dana žena ne propustite biti dio prvog Women’s Weekenda u Rijeci! Ulaznice osigurajte klikom na link, a sve informacije o programu i sadržajima na Women’s Weekendu pratite i putem društvenih mreža FB, IG i LinkedIn.

Vidimo se u Rijeci od 9. do 11. ožujka!